Kennismaken

Mijn naam is   Jetty de Groot, onderwijskundige (specialisatie HRD), docent supervisiekunde, leersupervisor, supervisor, coach en adviseur op het gebied van leren en ontwikkelen.

Ik verzorg trajecten in deze verschillende begeleidingsvormen. Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor de analyse van vraagstukken op het gebied van leren en professionaliseren.                                         .

Mijn ervaring ligt o.a. in het opleiden van professionals in gezondheidzorg en sociaal werk (HBO) en het opleiden  van supervisoren (post HBO). Daarnaast ben ik onderwijsontwikkelaar en gefascineerd door de invloed die organisatiecontexten kunnen hebben op de werkbeleving van professionals.

Mijn specialisatie ligt in de ruim 30 jarige ervaring in het begeleiden van professionals d.m.v. (leer)supervisie en coaching. Mijn kracht ligt in een intuïtieve en creatieve manier van kijken, aangevuld met het ervaren en onderzoeken van thema’s vanuit de non-dualiteit.

In de begeleiding die ik geef, werken we vanuit een gezamenlijke ruimte, waarin jouw behoeften en diepere drijfveren vorm krijgen. Vanuit verschillende invalshoeken ontstaat er een dynamisch proces, waarbij plezier, verrassing en diepgang je in een nieuwe flow brengen.

Opleidingsachtergrond:

  • Non duale coaching en therapie (2020), Artoflife Vledder
  • Master Onderwijskunde /HRD, Universiteit Twente, Enschede (diploma 2015)
  • Voortgezette Opleiding: Supervisie en Coaching Hogeschool Windesheim, Zwolle (diploma 2002)
  • Voortgezette Opleiding: Opleiden en Trainen Hogeschool Windesheim, Zwolle (diploma 2002) 
  • Supervisorenopleiding, Hogeschool Windesheim, Zwolle (afgerond januari ’94)
  • Opleiding docent drama, Hogeschool voor de Kunsten, Utrecht, faculteit theater en drama (diploma ’89)

Je vindt mij ook op

Wat ik geleerd heb tijdens de opleiding non duale coaching en therapie, vertel ik hier:

https://youtu.be/SnFTAlXXs9c

Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op!